Εξοπλισμός δοκιμής IEC

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

KingPo Technology Development Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
Κίνα KingPo Technology Development Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα KingPo Technology Development Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σύμφωνα με κατάλληλες τις SGS απαιτήσεις προμηθευτών. το kingpo χορηγείται ως «ΔΗΛΩΣΗ SGS QUALIFED των ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΏΝ»

—— SGS

Η καλημέρα και σας ευχαριστεί για σας Σύμφωνα με το δείγμα του οργάνου που παρείχατε, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη δοκιμή μας. Θέλουμε να αλλάξουμε τη διαταγή από 2 έως 10. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες διαταγής του ειρηνικοασιατικού κλάδου μας. Παρακαλώ θα μου στέλνατε την αναφορά του αντίστοιχου γραφείου; Έτσι μπορούμε να παραγάγουμε μια διαταγή να το επιβεβαιώσουμε. Σας ευχαριστούμε.

—— Άγγελος

Αγαπητή ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ προμηθευτών KINGPO, Στην περιοχή της πιστοποίησης του ISO 9001:2015, σκοπεύουμε να επικοινωνήσουμε τις απαιτήσεις καθώς επίσης και το ποσοστό της που χρησιμοποιούνται στην τελική αξιολόγηση που χρησιμοποιείται από ISQ για να ελέγξει και να επιτηρήσει την απόδοση του εξωτερικού προμηθευτή της σύμφωνα με το φυσητήρα: Συμφωνία με τις ανωτέρω απαιτήσεις να είναι διατηρημένες στο μέλλον αξιολογήσεις

—— Διαχείριση προμήθειας ISQ

καταρχάς, θα επιθυμούσα επίσης να σας ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία! Εκτιμάμε ειδικά τη γρήγορη υπηρεσία και ότι υπάρχει σχεδόν πάντα μια λύση για τα αιτήματα και τα προβλήματά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό και όλο το καλύτερο και συνεχίστε μια καλή συνεργασία επίσης για το 2022!

—— TUV Ρηνανία Γερμανία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με την προηγμένη έγχυση που οφείλει τις μηχανές, τις πλήρως αυτόματες γραμμές επιμετάλλωσης, και ένα επικυρωμένο η κκπ καθαρό δωμάτιο συνελεύσεων. Έχουμε επίσης τους τεχνικούς που μπορούν να βοηθήσουν να σχεδιάσουν την τέλεια επιλογή συσκευασίας για σας όποιος θα παράσχει την καλύτερη λύση βασισμένη στις απαιτήσεις της ομορφιάς και της ασφάλειας. Έχουμε διάφορες σειρές προϊόντων: για τη συσκευασία αθλητικής διατροφής, οι δημοφιλέστερες επιλογές μας είναι οι επιμεταλλωμένες σειρές, σαφείς πλαστικές σειρές, υγρά καλύμματα σκονών μπουκαλιών, και σέσουλες μεταξύ άλλων.

  KingPo Technology Development Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  TUV Ρηνανία UK ΕΠΕ, TUV Ρηνανία Μαλαισία Sdn.Bhd., TUV Ρηνανία (Ινδία) Pvt.Ltd., κοβάλτιο Veritas Shenzhen Osram και γραφείων, ΕΠΕ έχουν αγοράσει ένα σύνολο των ακόλουθων εξοπλισμών από μας.

  (Ελεγκτής φλογών βελόνων, ακολουθώντας ελεγκτής, ελεγκτής πυράκτωση-καλωδίων, κ.λπ.)

  KingPo Technology Development Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  KingPo Technology Development Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
KingPo Technology Development Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lynette Wong

Τηλ.:: +86-769-81627526

Φαξ: 86-769-89032367

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)