Εξοπλισμός δοκιμής IEC

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

KingPo Technology Development Limited

Πιστοποιήσεις
Κίνα KingPo Technology Development Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα KingPo Technology Development Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σύμφωνα με κατάλληλες τις SGS απαιτήσεις προμηθευτών. το kingpo χορηγείται ως «ΔΗΛΩΣΗ SGS QUALIFED των ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΏΝ»

—— SGS

Η καλημέρα και σας ευχαριστεί για σας Σύμφωνα με το δείγμα του οργάνου που παρείχατε, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη δοκιμή μας. Θέλουμε να αλλάξουμε τη διαταγή από 2 έως 10. Ο ακόλουθος είναι οι λεπτομέρειες διαταγής του ειρηνικοασιατικού κλάδου μας. Παρακαλώ θα μου στέλνατε την αναφορά του αντίστοιχου γραφείου; Έτσι μπορούμε να παραγάγουμε μια διαταγή να το επιβεβαιώσουμε. Σας ευχαριστούμε.

—— Άγγελος

Αγαπητή ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ προμηθευτών KINGPO, Στην περιοχή της πιστοποίησης του ISO 9001:2015, σκοπεύουμε να επικοινωνήσουμε τις απαιτήσεις καθώς επίσης και το ποσοστό της που χρησιμοποιούνται στην τελική αξιολόγηση που χρησιμοποιείται από ISQ για να ελέγξει και να επιτηρήσει την απόδοση του εξωτερικού προμηθευτή της σύμφωνα με το φυσητήρα: Συμφωνία με τις ανωτέρω απαιτήσεις να είναι διατηρημένες στο μέλλον αξιολογήσεις

—— Διαχείριση προμήθειας ISQ

καταρχάς, θα επιθυμούσα επίσης να σας ευχαριστήσω για την καλή συνεργασία! Εκτιμάμε ειδικά τη γρήγορη υπηρεσία και ότι υπάρχει σχεδόν πάντα μια λύση για τα αιτήματα και τα προβλήματά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό και όλο το καλύτερο και συνεχίστε μια καλή συνεργασία επίσης για το 2022!

—— TUV Ρηνανία Γερμανία

Είμαι Online Chat Now

KingPo Technology Development Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9
KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited KingPo Technology Development Limited
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΚΙΜΗΣ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KingPo
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~200
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το Kingpo Technology Development Limited είναι πρωτοπόρος και ηγέτης του σφαιρικού εξεταστικού κατασκευαστή εξοπλισμού ασφάλειας. Προσφέρουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για τα παγκόσμια εργαστήρια από την Ε&Α, δοκιμή, παραγωγή στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Αφιερωνόμαστε στην επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας παραγωγής για τους πελάτες μας, μειώνουμε το κόστος και ενισχύουμε την επιχειρηματική διεθνή ανταγωνιστικότητα.

 

Το Kingpo αναγνωρίζεται από τη διεθνή ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC) και γίνεται ορισμένος προμηθευτής και εκδίδεται επίσημα ένα πιστοποιητικό CBTL. Είμαστε τώρα μεταξύ του κατασκευαστή εξοπλισμού δοκιμής παγκόσμιων κορυφαίου εργαστηρίων για να παραγάγουμε το πιό υψηλό επίπεδο και περισσότερο τυποποιημένο εξοπλισμό δοκιμής για τα σφαιρικά εργαστήρια Electrotechnics που γίνονται ορισμένος προμηθευτής NEMKO, UL, της PHILIPS, CTK, CVC (πιστοποίηση Vkan & εξεταστική Co., ΕΠΕ), της ποιοτικής δοκιμής Dongguan, ερευνητικού κέντρου οικιακών του ηλεκτρικού συσκευών της Κίνας, του εθνικού τυποποιημένου ιδρύματος της Ρωσίας, του λευκορωσικού εθνικού τυποποιημένου ιδρύματος, του εθνικού τυποποιημένου ιδρύματος της Κορέας, κ.λπ. Οι μετρητές λαμπτήρων ΚΑΠ και οι εξοπλισμοί δοκιμής που παράγονται έναν υψηλό από Kingpo, που βαθμολογούνται από CNAS και ilac-MRA, έχουν διεθνής φήμη.

 

Το Kingpo στοχεύει στην κατασκευή του παγκόσμιας ποιότητας εξοπλισμού δοκιμής για τα κινεζικά εργαστήρια, ίδρυση ενός ανεξάρτητου κέντρου Ε&Α και εισαγωγή της ξένης τεχνολογίας κατάστασης προόδου και των διεθνών ταλέντων υψηλής τεχνολογίας. Υιοθετώντας μια δημιουργική έννοια σχεδίου, που παίρνει την απόκτηση στοιχείων αισθητήρων ως πρόδρομο, την τεχνολογία ελέγχου υπολογιστών ως μόλυβδο, την εισαγόμενη συσκευή μετάδοσης με την υψηλή ακρίβεια και τους χαμηλούς θορύβους, έχουμε αναπτύξει περισσότερους του ενός εκατόν εξήντα προϊόντα.

 

Σύστημα Lims λογισμικού εργαστηρίων 

Υλικός combustibility εξοπλισμός δοκιμής 

Ηλεκτρικός εξοπλισμός δοκιμής εργαλείων

Εξοπλισμός δοκιμής βουλωμάτων και υποδοχών

Εξοπλισμός δοκιμής ζωής υπηρεσιών διακοπτών   

Ηλεκτρικός εξοπλισμός δοκιμής εξαρτημάτων

Εξοπλισμός δοκιμής συσκευών φωτισμού  

Εξοπλισμός δοκιμής οικιακών συσκευών   

Αντι εξοπλισμός δοκιμής ψεκασμού νερού

Εξοπλισμός δοκιμής καλωδίων και καλωδίων

Εξοπλισμός δοκιμής προϊόντων ΤΠ    

Εξοπλισμός δοκιμής μπαταριών

 

Οι στην εγχώρια αγορά πελάτες του Kingpo περιλαμβάνουν το γραφείο επιθεώρησης και καραντίνας είσοδος-εξόδων, γραφείο της τεχνικής επίβλεψης, της επίβλεψης ποιότητας των προϊόντων και του ιδρύματος επιθεώρησης, του εργαστηρίου UL (εργαστήρια ασφαλιστών), TUV Ρηνανία, SGS και άλλου ηλεκτρονικού κατασκευαστή. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη διεθνή αγορά και έχουν καθιερώσει επίσης τα distributorships στο HK, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ιράν, Ινδία,

Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Γερμανία και ούτω καθεξής.

 

Η υπηρεσία είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για να βελτιώσει την επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα. Επομένως, Kingpo έχει καταβάλει πάντα κάθε προσπάθεια να βελτιώσει μέσα την αξία επιπέδων εξυπηρέτησης και υπηρεσιών. Πριν από την πώληση, έχουμε την επαγγελματική ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής για να παρέχουμε στους πελάτες τον περιεκτικό σύμβουλο και την προσαρμοσμένη υπηρεσία. Μετά από την πώληση, έχουμε την ομάδα μεταπώλησης για να προσφέρουμε τον πελάτη έγκαιρο και που ικανοποιεί τη τεχνική υποστήριξη και τη συντήρηση προϊόντων.

 

Με τη βοήθεια της άριστης ανταγωνιστικότητας προϊόντων και της πλήρους υπηρεσίας, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει τον πολυάριθμο υψηλό έπαινο πελατών και την ειλικρινή εμπιστοσύνη. Στη συμμόρφωση με την τεχνική βελτίωση και την αυξανόμενη εξασφάλιση αποτελεσματικότητας και ποιότητας αυτών των προϊόντων, επιμένουμε στην παροχή των υψηλών τελικών προϊόντων στην αγορά και την αφιέρωση στην ύπαρξη ηγέτης στη βιομηχανία εξεταστικού εξοπλισμού.

 

Κίνα KingPo Technology Development Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας
KingPo Technology Development Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Lynette Wong

Τηλ.:: +86-769-81627526

Φαξ: 86-769-89032367

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)